ALLMEDIALAB
AllMediaLab geluidsstudio in Voeren België
website van Marja en Nicole in Heerlen

Multimedia

"A Picture paints a thousand words" is een bekende uitspraak, maar uw logo, animatie, foto, graphic, audio of video moet wel aan alle gestelde eisen voldoen om de uitstraling van uw bedrijf kracht bij te zetten. Het gaat ons erom dat echte "oh!"-moment te creëren, waardoor uw klanten of gasten vaker zullen terug keren naar uw website. Zoals onze naam ook suggereert, zijn wij gespecialiseerd in multimedia voor het web.

De techniek

ALLMEDIALAB werkt met Adobe Aftereffects en Premiere Pro om videoanimaties te realiseren, dit garandeert een professionele basis in iedere resolutie voor uw multimediaproductie. Ook beschikken wij over een degelijke geluidsstudio waarin wij werken aan de compositie, arrangement, mix en master van het geluid/muziek dat aan de videoproductie wordt toegevoegd. Zo heeft u geen gedoe met royalty's, omdat die geheel in ons bezit zijn.

"Wij beschikken over een Vimeo Pro account en kunnen uw video streamen vanaf onze dedicated video servers in de gehele wereld om deze zonder hinderlijke reclames en met eigen logo's en huisstijl weer te geven op uw website.

In de Praktijk

Broadcasting kwaliteit video-filmen, video monteren, videoanimaties maken, banners ontwerpen en High Dynamic range-fotografie toepassen is voor ons geen probleem. Dit alles maakt het verschil tussen een "gewone website" en een "speciale website".