ALLMEDIALAB
AllMediaLab geluidsstudio in Voeren België
Vrouw achter laptop in Google search bezig

Grafisch ontwerpen

Ieder bedrijf heeft een zogenaamde huisstijl die doorgevoerd wordt van het logo en visitekaartje tot en met de vormgeving/inrichting en de website. Het grafische ontwerp van alles dat verbonden is aan uw bedrijf, moet een consistente vormgeving tonen aan de gasten of klanten, zodat zij uw bedrijf kunnen herkennen en onderscheiden van andere ondernemingen.

Onze methode

Alle onderdelen van de website worden in de hoogst mogelijke resolutie ontworpen, zodat alles ook te gebruiken is voor eventueel drukwerk met bijvoorbeeld uw logo erop. Alle ontwerpen die wij maken, kunt u tegen extra kosten gebruiken voor andere doeleinden, zoals briefpapier, kaartjes of sociale media. Dit betekent dat wij eventuele ontwerpen in vectorkwaliteit gereed maken voor drukwerk.

Laat uw ideeën ontwerpen op professionele wijze en investeer in toekomstbestendige ontwerpen door volleerde ervaren ontwerpers.

Wat verwachten wij van u?

Logo’s en andere ontwerpen voor verdere ontwikkeling of gebruik op een website dienen altijd van de hoogste kwaliteit te zijn. PDF's, EPS of Illustrator files komen hiervoor in aanmerking. Foto's dienen voor een website aangeleverd te worden in de hoogste pixeldimensie (minimaal 6000px breedte en 4000px lengte), dit in verband met het responsive images systeem dat wij gebruiken, zodat op ieder apparaat de juiste foto wordt geladen zonder kwaliteitsverlies.

Enkele logovoorbeelden