Een zakenvrouw springt lachend in de lucht in een enorme ruimte met grote ramen op de achtergrond en door de ramen zie je de wolken

ALLE INNOVATIEVE VINDINGEN UIT ONS EIGEN BEDRIJF

"ALLMEDIALAB webdesign is een volwassen, dynamisch, hip en kleinschalig webdesignbedrijf met verschillende interessante innovaties, die van toepassing kunnen komen in uw nieuwe website in België"

0032 (0) 488.662.991

kern

ALLMEDIALAB FILOSOFIE


Niet zomaar een website, maar een degelijk virtueel plan, dat naadloos aansluit aan uw totale bedrijfsvoering. Hulp bij de overgang van het "oude denken" naar het "nieuwe" en een boost voor het bedrijf.

WEBSITE

Uw website is het visitekaartje voor uw bedrijf en uitstraling! De eerste indruk is natuurlijk bepalend voor uw gasten of klanten.

Wij helpen u een helder inzicht te verkrijgen en bieden een plan aan om dit te bereiken. Dit dwingt je om na te denken over de bedrijfsvoering en onze oplossingen te zien als een positieve aanvulling.

ON LINE

Wij kunnen 24 uur per dag met uw website online gaan, omdat wij over onze eigen "state of the art" servers beschikken!

De servers staan op de beste locaties in Nederland en de U.S.A, ze sluiten naadloos aan op de internet infrastructuur van de wereld. Bij problemen kunnen wij direct een oplossing bieden.

GEVONDEN

Om op het web makkelijk te worden gevonden vraagt vakkennis op het gebied van zoekmachine-optimalisatie van Google & Co.

Ook vergt het dagelijkse handelingen! Dit kun u volgen door middel van een applicatie en maakt het verschil tussen een "echte website" en gerommel in de marge. "Meet you at the top!"

wij

OVER ONS BEDRIJF


ALLMEDIALAB is een klein modern Limburgs webdesign bedrijf met eigen ontwikkelde technieken dat websites maakt in de Euregio.
U heeft altijd te maken met één contactpersoon.

Details van het kantoor van All Media Lab

EVEN VOORSTELLEN

Ons webdesignbedrijf is gelegen in het Belgische dorpje Teuven, Limburg de Voerstreek. Wij zijn gespecialiseerd in het snel en vakkundig realiseren van websites met sociale media verbonden. Hierbij wordt het hele virtuele project volgens een logisch stappenplan gerealiseerd.

Van het eerste gesprek tot de uiteindelijke website heeft u maar met één loket te maken:ALLMEDIALAB! Zoektt u een partner die voor uw onderneming alle internet zaken regelt zonder dat u er zelf dagelijks mee bezig hoeft te zijn? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij leveren bewijsbare resultaten die u zelf kunt controleren met een Google applicatie op de telefoon, tablet of desktopcomputer.

Fotograaf van All media Lab maakt een foto op een heuvel in Valkenburg met uitzicht over de stad

ONZE EXPERTISE

Wij zijn opgeleid op Hogeschool niveau en hebben profesional web design and site development inclusief Multi Media gestudeerd. Ons team heeft een eigen framework ontwikkeld dat wij op iedere website toepassen en verschillende voordelen biedt.

Het framework biedt Bootstrap & Ajaxify, responsive images, foto kleurcorrectie, Nice Scroll, Scroll to top, navigation colapse, social media implementatie, Google maps, beveiligt antwoordformulier met autoresponder mail in je eigen huisstijl, constante updates van scripts en framework, Vimeo Pro zonder hinderlijke reclame. Wij hebben ons eigen "full screen" responsive fotosysteem ontwikkeld.

Vraag offerte

techniek

BELANGRIJKE MODULES


ALLMEDIALAB implementeert voor iedere nieuwe website een aantal zeer geavanceerde modules waarvan de belangrijkste drie
hieronder worden genoemd en beschreven.

Man met wit overhemd en zwarte stropdas houd een kaartje in de hand waarop staat Ajaxify, het systeen dat wij hebben geinplementeerd in alle websites

AJAXIFY INOVATIE

Snel ladende webpagina's zonder hinderlijke flikkeringen en storingen, die alleen laden wat op dat moment door de gebruiker wordt gevraagd.

naar Ajaxify

Man met wit overhemd en zwarte stropdas houd een kaartje in de hand waarop staat Bootstrap, de basis van ons eigen framework

TWITTER BOOTSTRAP

Super degelijk framework dat de basis vormt van ons eigen framework en wordt ondersteund met updates en upgrades, zo ben je altijd up to date.

naar Bootstrap

Man met wit overhemd en zwarte stropdas houd een kaartje in de hand waarop staat NiceScroll, een geavanceerde scroll module die wij toepassen in iedere website

JQUERY NICESCROLL

Een geavanceerd scroll-systeem voor in je website dat ongekende ervaring met zich mee brengt inclusief effecten die normaal niet mogelijk waren.

naar NiceScroll