ALLMEDIALAB
AllMediaLab geluidsstudio in Voeren België
website van Marja en Nicole in Heerlen

Webplan maken

Het ALLMEDIALAB webplan is een zeer verfrissende manier van werken, denken en communiceren met uw gasten of klanten. Belangrijk als uw bedrijf gevonden moet worden op verschillende locaties ook zonder dat uw gasten of klanten uw naam kennen!

De techniek

Voor de automatisering van zoekmachinegegevens, technisch analyseren van uw website en Google analytics & Co maken wij gebruik van de SEO spider tool van Screaming Frog op die manier volgen wij uw gasten, klanten of gebruikers op een legale, snelle enpraktische wijze. Deze gegevens geven een beter inzicht in uw virtuele marketing positie van moment tot moment.

Onze werkwijze

Na het maken van een afspraak komen wij bij u langs voor een persoonlijk gesprek en de bezichtiging van het bedrijf. Belangrijk is om te weten te komen wat de kerntaken van uw bedrijf zijn en hoe u die wenst te communiceren met uw doelgroep. SEO betekent Search Engine Optimization (zoekmachine optimalisatie) en SEA betekent Search Engine Advertising (zoekmachine adverteren). Google, Bing en Yahoo zijn de belangrijkste zoekmachines.

Een website laten maken met een gedegen webplan is het gebruik maken van een virtueel marketingplan als logisch onderdeel van uw gehele marketing!

SEO en SEA

SEO en SEA betekenen voor u als ondernemer vooral: hoe communiceer ik met mijn doelgroep en hoe vindt mijn doelgroep ons bedrijf en onze activiteiten, diensten en producten. Wij hanteren hiervoor een simpele vragenlijst die wij op uw locatie invullen. Uw website moet immers een logisch onderdeel zijn van uw gehele marketingstrategie en geen los zand. Ook uw domeinnaam kunnen wij mee bedenken en over de afhandeling hiervan hoeft u zich geen zorgen te maken. Een website bestaat uit content zoals: tekst, foto's, illustraties, video en muziek. Wij kunnen natuurlijk in al deze aspecten voorzien.