ALLMEDIALAB
AllMediaLab geluidsstudio in Voeren België
website van Marja en Nicole in Heerlen

E-mail Design

Het ontwerpen van een e-mail is een vak op zich. Wij maken daarom gebruik van het bekende en volop geteste Pine- en Acorn e-mail framework, zodat u e-mails kunt verwachten die probleemloos op alle e-mail clients werken. Logo's, foto's, video en tekst worden door ons op vakkundige wijze geïmplementeerd. Dit resulteert in een professioneel consistent design van uw e-mails ten opzichte van uw klanten of gasten.

De techniek

De techniek Bij een zogenaamde HTML e-mail praten wij over een soort primitieve webpagina, die werkt met PHP, HTML en JavaScript. Door middel van de door ons gebruikte code, kunnen wij de e-mails automatisch personaliseren d.w.z. voorzien van persoonlijke details zoals naam, datum en alles dat van belang is in de e-mail. Dit versterkt de communicatie tussen uw bedrijf en de gebruikers van de website.

Zogenaamde goedkope e-mail services bieden vaak geen cross e-mail client kwaliteit e-mail, wat resulteert in ergernis bij uw gasten of klanten.

E-mail Campagnes

Tevens kunnen wij voorzien in e-mail campagnes, maar wij willen u er wel op wijzen dat deze binnen de privacy wetgeving van de Europese Unie vallen. Dit betekent dat u aan een aantal zeer strenge voorwaarden dient te voldoen om hoge boetes te voorkomen. Wij beschikken over een automatisch bulk mailsysteem met persoonlijke details in iedere e-mail. Wij informeren u hier graag over tijdens een persoonlijk gesprek.

Nieuwsbrief

Een nieuwsbrief maakt de communicatie met uw gasten of klanten stukken eenvoudiger. Ook hier gelden de Europese privacyregels en dienen de gebruikers toestemming te hebben gegeven voor het ontvangen van een dergelijke e-mail. Wij houden op overzichtelijke wijze bij, hoe uw klanten- en gastenbestand reageert op uw berichten. Automatisch houdt het e-mail bestandssysteem bij of er nieuwe in- of uitschrijvingen zijn voor de nieuwsbrief.

Content E-mail

Voor de content moet de opdrachtgever in principe zelf zorgdragen. Onder content verstaan wij: logo, tekst, foto's, video's, muziek, geluid, animaties. Natuurlijk kunnen wij ook (tegen meerprijs) op een professionele wijze in de content voorzien. Eventuele tekst kan door een externe tekstschrijver/-schrijfster worden gerealiseerd en wordt rechtstreeks betaald aan het tekstbureau.