Verchillende handen in de lucht maken gebarentaal uitdrukkingen voor op de support en contact pagina

SUPPORT & COMMUNICATIE DOOR ONS BEDRIJF!

"ALLMEDIALAB webdesign vindt het erg prettig als u ons contacteert. Wij zien of horen graag uw mening, reageren zo snel mogelijk en zijn ook actief op Google plus, Facebook, Github, Vimeo en Twitter"

0032 (0) 488.662.991

hallo

CONTACT & SUPPORT


Hier vindt u alle contact en support gegevens. Uw bijdragen op onze sociale-media stellen wij zeer op prijs! Er zijn ook verschillende interessante open source activiteiten te volgen op Github.

Grote blokken met alle belangrijke communicatie middelen

CONTACT

Wij stellen het op prijs als u met ons contact zoekt maar offertes voor websites kunnen wij alleen maken na persoonlijk contact.

Op werkdagen zijn wij altijd telefonisch bereikbaar. Het kan zijn dat er een automatische voicemail aanstaat, spreek dan toch even kort in en wij nemen zo snel mogelijk contact op. Volg ons op Facebook, Twitter of Google plus. Dan leest u de laatste tips van All Media Lab.

Detail van toetsenbord met de enter toets waaop is te zien het woord support

SUPPORT

Als u bij ons een website heeft laten maken zit daar automatisch de hosting bij en heeft u recht op support in geval van een probleem.

Raak niet in paniek, wij hebben altijd een back-up van de website op een veilige plek opgeslagen. Op de server zelf worden ook dagelijks back-ups gemaakt. Stuur even een mailtje of bel tijdens kantooruren en wij lossen het probleem direct op.

0032 (0) 488.662.991

0031 (0) 6.5381.9699

Ma-Do: 10:00 - 18:00

Vr-Za: 10:00 - 14:00

Contact

Combined ShapeCreated with Sketch.

ALLMEDIALAB

Sinnich 34, 3793 Teuven

Limburg, België

Offertes maken wij alleen na een persoonlijk gesprek!

Ondernemersnummer: BE0719369915

Wij houden ons aan de privacywet en gaan zeer zorgvuldig met uw persoonsgegevens om! Uw gegevens blijven alleen bij ons in de administratie en worden niet voor een ander doel gebruikt dan het contact tussen u en ons bedrijf!