Een vrouw met een bouwvakkershelm op staat lachend op de top van een berg met uitzicht over een grote stad met een rivier ver beneden. Ze heeft een rol papier onder de arm met daarop gedrukt web plan

WIJ ZORGEN DAT UW BEDRIJF WORDT GEVONDEN!

"ALLMEDIALAB webdesign maakt een helder web plan met SEO dat zorgt dat uw bedrijf op het web wordt gevonden in Belgisch Limburg of elders en duidelijk meer naamsbekendheid en een hogere omzet genereert"

0032 (0) 488.662.991

conversie

WEB PLAN MET SEO


De aanbiedingen zijn inclusief SEO, onderhoud en supersnelle hosting en exlusief de website. Alle web plannen gaan uit van een gemiddelde
website met maximaal 8 pagina's door ons gemaakt. *Van af!

Basic

€24,95*

per maand
Web Plan Basic
Hosting
SEO Basic

Plus

€34,95*

per maand
Web Plan Plus
Hosting
SEO Plus
Vimeo Pro
POPULAIR

Premium

€49,95*

per maand
Web Plan Premium
Hosting
SEO Premium
Vimeo Pro
Sociale Media

Ultimate

€199,95*

per maand
Web Plan Ultimate
Hosting
SEO Ultimate
Vimeo Pro
Sociale Media
Website Bijhouden

Organisch zoeken betekent uw bedrijf vinden
zonder de naam te kennen!

MAAK CONTACT

info

WEB PLAN ALGEMEEN


Het ALLMEDIALAB web plan is een zeer verfrissende manier van werken, denken en communiceren met uw gasten of klanten. Belangrijk als uw bedrijf gevonden moet worden op verschillende locaties.

verschillende snippets van tekst met daarop online marketing en succes als basis voor het maken van het web plan

WEB PLAN MAKEN

Na het maken van een afspraak komen wij bij u langs voor een persoonlijk gesprek en de bezichtiging van uw bedrijf. Belangrijk is om te weten te komen wat de kerntaken van uw bedrijf zijn en hoe u die wenst te communiceren met uw doelgroep. SEO betekent Search Engine Optimization (zoekmachine optimalisatie) en SEA betekent Search Engine Advertising (zoekmachine adverteren). Google, Bing en Yahoo zijn de belangrijkste zoekmachines.

Deze twee afkortingen betekenen voor u als ondernemer alleen maar hoe communiceer ik met mijn doelgroep en hoe vindt mijn doelgroep ons bedrijf, activiteiten, diensten en producten. Wij hanteren hiervoor een simpele vragenlijst die wij op uw locatie invullen. Uw website moet immers een logisch onderdeel zijn van uw gehele marketing strategie en geen los zand. Ook het bedenken van uw domeinnaam kunnen wij mee helpen en over de afhandeling hiervan hoef u u zich geen zorgen te maken. Een website bestaat uit zgn. content zoals: tekst, foto's, illustraties, video en muziek. Wij kunnen natuurlijk in al deze onderdelen voorzien. Bedenk wel dat de inhoud van de content de prijs van de website bepaald.

Verschillende mensen in een kantoor bekijken het plan dat ze stap voor stap gaan uitvoeren

WEB PLAN UITVOEREN

Nadat dat het contract is ondertekend en goedkeuring is gegeven voor het web plan, gaan wij voor u aan de slag. Gedurende het gehele webdesignproces houden wij u op de hoogde van alle ontwikkelingen die plaats vinden binnen het web plan. Over de eerder uitgelegde SEO en SEA acties en campagnes houden wij u natuurlijk constant up to date. Er ontstaat een positieve wisselwerking tussen beide partijen waarbij wij elkaar waar nodig aanvullen.

Tijdens het web plan traject zijn wij bezig met allerlei activiteiten als mede op het gebied van de belangrijkste zoekmachines en registratie van uw bedrijf. Denk hierbij ook aan de verschillende locatie applicaties binnen de zoekmachines zoals bijvoorbeeld Google plus. Sociale Media zoals Facebook, Twitter en welke van toepassing zijn voor uw bedrijf koppelen wij aan uw website. Binnen uw website verrichten wij de nodige dagelijkse zoekmachine optimalisatie handelingen. Afhankelijk van uw web plan pakket bespreken wij de resultaten van uw campagnes en stippelen we vervolgtrajecten voor u uit. Website bezoek en gebruikers gedrag kan worden afgelezen in een applicatie.

details

WEB PLAN UITLEG


ALLMEDIALAB levert een totaal marketingplan inclusief SEO advies, waarin de website slechts een klein onderdeel is van alle punten die dit plan omvat. Ook SEA advies en uitvoering is mogelijk.

WEB PLAN BASIC

Is een web plan dat is bedoeld voor de startende ondernemer met een beperkt budget, die veel tijd wil steken in het zelf uitvoeren van alle dagelijkse handelingen die noodzakelijk zijn voor het gebruiken van een website ter versterking van de bedrijfsactiviteiten.

Wij willen u er nadrukkelijk op wijzen om dit alleen te doen als u echt de kennis en tijd hebt om alle handelingen die zijn omschreven in ons basic web plan zelf uit te voeren, omdat zonder de uitvoering van deze handelingen het vrijwel zinloos is om een website te hebben! De hosting vindt plaats op onze supersnelle server waarop wij natuurlijk de server gerelateerde SEO voor u uitvoeren. Wij adviseren je dus wel, maar u moet het zelf uitvoeren.

WEB PLAN PLUS

Heeft alle features van het Basic plan, maar ook als extra's SEO plus en Vimeo-Pro video streaming. Dit betekent dat wij de aanmeldingen bij alle zoekmachines doen voor u als mede de connectie tussen alle sociale media inclusief Google plus en uw website.

Ook optimaliseren wij maandelijks uw webpagina’s met sleutelwoorden en pagina beschrijving, zodat uw website goed wordt gevonden in Google, Yahoo en Bing. Vimeo-Pro biedt u de mogelijkheid om videocommercials, instructievideo’s of 3D animaties af te spelen op uw website zonder hinderlijke reclame en onbeperkt aantal clicks voor uw websitebezoekers met een duidelijke afgesproken prijs waar we nooit van af wijken.

WEB PLAN PREMIUM

Ons meest populaire web plan dat alle facetten van het Basic plan en Plus Plan bevat en zorgt dat u echt het meeste werk aan uw website niet zelf hoeft te doen. Het SEO Premium pakket bestaat uit: Een marktanalyse, doelgroepbepaling, webstrategie en SEA, SEO.

Ook de sociale media worden wekelijks onderhouden en van content voorzien. Wekelijks wordt u middels een gedegen rapport op de hoogte gehouden over de stand van zaken van uw bedrijf op het web. U kunt hier mee te weten komen wat uw website sleutelwoord ranking is en of de gestelde doelen worden gehaald. Zo ziet u zelf waar de door u gestelde doelen bijstelling nodig hebben. Wilt u of kunt u dit alles niet zelf, kies dan voor het Ultimate Plan.

WEB PLAN ULTIMATE

Dit plan omvat alles dat uw bedrijf nodig heeft om te groeien met behulp van de hedendaagse marketing technieken, zodat u zich kunt richten op de dingen waar u echt goed in bent. Het zijn alle pakketten bij elkaar met SEA (exclusief de Google AdWords kosten).

Het SEO Ultimate pakket houdt in dat u dagelijks gerapporteerd wordt inzake de web strategie resultaten, de planning van AdWords campagnes, dagelijks bijhouden van de website, sociale media en de ranking binnen de diverse zoekmachines. Een en ander is ook op een handige applicatie te volgen die wij kunnen installeren op uw computer of tablet. Niet voor niets zijn wij "de SEO en SEA specialist" van Limburg en omstreken. Graag tot ziens aan de top!

praktijk

SEO VOORBEELDEN


Met het dit voorbeeld laten we u zien wat zoekmachine optimalisatie kan betekenen voor uw bedrijf als u gevestigd bent buiten de grote steden, maar u wel diensten wilt aanbieden in heel België.

close up van vrouw met winkelwagen in een grote winkel

BEROEP OP LOCATIE

Wij maken voor u een speciaal zoekmachine optimalisatie plan op maat als uw bedrijf zich bevindt in een landelijke locatie, maar je wel klanten wilt aantrekken uit de omliggende grote steden. Wij hebben een web plan gemaakt voor een pianostemmer in de Voerstreek, die natuurlijk de lokale klanten aantrekt en ook in heel Voeren en een deel van Nederland en Duitsland zijn diensten levert aan huis.

Dit is natuurlijke een specifiek geo-locatie en verschillende talen probleem om op te lossen. Ons web plan zorgde voor het feit dat de pianostemmer in de hele Voerstreek op simpele zoektermen wordt gevonden, zonder dat de potentiële klanten de naam van het bedrijf hoeven te kennen. Ook hebben wij een Duitse website gemaakt speciaal gericht op Duitsland zodat ook de Duitse klanten hun weg naar de pianostemmer kunnen vinden. Dit voorbeeld geeft wel aan dat u als bedrijf ondersteuning nodig heeft op dit gebied en een betrouwbare partner voor de oplossing!

huisschilder door een raam gezien dat hij rood schildert

DE HUISSCHILDER

Stel Theo is huisschilder, maar zijn bedrijf is gevestigd in het schitterende dorpje Teuven in de Belgische Voerstreek. Het eerste probleem dat Theo tegen komt is het feit dat zijn bedrijf niet gevonden wordt in de grote omliggende steden zoals: Lanaken, Riemst, Maaseik en over de grens Maastricht. Een veel voorkomend probleem in landelijke gebieden waar u van huis uit werkt in de provincie en diensten aanbiedt elders en daar ook gevonden wilt worden.

Hier gaan wij direct voor Theo aan de slag! Omdat Teuven niet voldoende klanten oplevert voor zijn bedrijf is hij op zoek naar een oplossing. Die kunnen wij natuurlijk bieden. Door slimme inzet van zijn website wordt Theo nu snel gevonden in de grote omliggende steden. Om het bedrijf nog een extra duwtje in de goede richting te geven hebben wij een Adwords campagne bij Google gepland, waarbij mensen die op zoek zijn naar één van de diensten die Theo aanbiedt daadwerkelijk een kleine advertentie krijgen te zien waar ze op kunnen klikken.